trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartVil du være med på laget?

25 januar 2017, 14:26
Vil du være med på laget? Anita Høiby Gothus/Østlendingen

Vi trenger flere funksjonærer til gjennomføringen av våre hjemmekamper i PostNord-ligaen.

 

For å skape gode opplevelser ute på banen trenger vi et velsmurt maskineri rundt banen og i kulissene. Våre frivillige spiller en sentral rolle i nettopp dette. Vi trenger deg som har et ønske om å bidra til å skape gode fotballopplevelser og som vil legge ned en innsats for klubben.

Ønsker du å bidra?

Som funksjonær for Nybergsund IL-Trysil kan vi tilby gode idrettsopplevelser, en sosial og samlende opplevelse og funksjonærkort* til alle som er en del av laget. Funksjonærkortet benyttes som sesongkort i alle turneringer, både PostNord-ligaen, 4. divisjon og NM i fotball.

Kan du ikke være med på alle hjemmekampene? Det går helt fint. Det er absolutt mulig å for eksempel møte opp på en tredjedel eller halvparten av kampene også.

 

Interesserte bes melde seg til administrativ leder Bjarne Skarpmo på klubbhuset, på telefon 452 34 211 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Aktuelle oppgaver:

-         Billettør

Billettøren er det første møtet en tilskuer har med arrangørteamet. Oppgaven består i salg av billetter, utdeling av kampprogram og å ta imot folk på en god måte.

-          Vakt

For opplevelsen både for de rundt og på banen, er vi avhengige av gode, trygge vakter rundt anlegget. Som vakt får du varierte oppgaver og god mulighet til å få med deg kampene mens du utfører oppgavene.

-          Losjen – VIP-vert

Losjen er stedet vi tar imot sponsorer og andre spesielt inviterte gjester. Losjen fungerer også som pub før og etter kamper for andre tilskuere. Som frivillig i losjen får du en sosial dugnadsarena med et fokus på de gode, lune opplevelsene som vi alltid har verdsatt her i Nybergsund.

-          Kjøkken

På kjøkkenet serveres det i hovedsak kaffe og vafler, men bistår også i bevertning av dommerne. Kjøkkenet er en arena som legger godt til rette for gode samtaler og et hyggelig møte med tilskuerne.

-          Kiosk

Sætre-kiosken er en av to kiosker vi tar i bruk rundt anlegget. Sætre-kiosken ligger på øst-siden av anlegget, og er den kiosken som er i bruk til hver eneste hjemmekamp i PostNord-ligaen.

*For å få tildelt funksjonærkort må man si ja til å bli satt opp på minst 5 kamper i løpet av sesongen.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget

  • Endelig kom seieren!
    Endelig kom seieren!

    Etter en tung start på sesongen fikk vi en oppsving i forrige kamp da vi tok poeng mot Elverum borte. Idag kom endelig den første seieren!

    Les mer...