trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Mirza Durakovic

14 mars 2018, 12:39
100 profiler: Mirza Durakovic Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Den tidligere Sundet-kapteinen savner fortsatt tiden i klubben.

Mirza Durakovic

Kamper: 119
Mål: 32

- Det var så gøy å se engasjementet fra folket!

Mirza Durakovic snakker varmt om tiden i Nybergsund. Svensken sitter igjen med mange gode minner fra årene i klubben.

- Opprykket til Adeccoligaen var helt spesielt. Det var det veldig gøy å være med på. Vi kom også langt i cupen det året, så det var noen store øyeblikk for meg, minnes Durakovic.

Durakovic ankom Nybergsund midtveis i 2006-sesongen, og utviklet seg raskt til å bli en viktig brikke i Sundet-laget. Det vil svensken spesielt takke én person for.

- Ola Brenden betydde mye for meg. Det at han trodde på meg helt fra starten har hjulpet meg veldig. Han var alltid rett på sak, og det var aldri noe tull med ham.

Svensken spilte totalt 119 kamper for Nybergsund, fordelt på to perioder. I 2009 grep Durakovic sjansen til å spille for GIF Sundsvall på svensk fotballs nest høyeste nivå.

- Jeg dro til GIF Sundsvall i 2009, men hele tiden mens jeg var der ønsket jeg meg tilbake til Sundet, erkjenner Durakovic.

Oppholdet i Sundsvall ble kortvarig. Durakovic reiste tilbake til Nybergsund for periode nummer to etter ett år i den svenske klubben. Da han senere avsluttet Sundet-karrièren for godt flyttet han hjem til Karlstad.

- Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke ble lenger i klubben, men det var en del utenomsportslig på den tiden. Jeg savner klubben veldig, det føles alltid som hjemme der, forteller Durakovic.

Etter tiden i Sundet spilte Durakovic én sesong i Carlstad United før han i forkant av 2013-sesongen ble hovedtrener for FBK Karlstad, som den gang spilte i svensk 3. divisjon.

- Jeg har vært trener og jobbet mye etter tiden i Sundet. I dag trener jeg fotballaget til ei av døtrene mine.

Svensken drømmer også om å en dag returnere til gamleklubben.

- Jeg håper å komme tilbake til Nybergsund som trener en dag, slår Durakovic fast.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget