trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Svein Skarpmo

17 mars 2018, 12:00
100 profiler: Svein Skarpmo Ola Matsson

Profil nummer 100 er inne i sitt femte tiår i klubben.

 Svein Skarpmo er inne i sitt femte tiår i og rundt klubben. 41 sammenhengende år har det blitt for «Mr Sundet», og han har mye fint å se tilbake på.

- Det er veldig mange ting som har vært artig og moro. Spesielt var det nok opplegget rundt cupkampen mot Vålerenga i 2007. Der var det enormt mange folk – og det ble seier til Sundet. Dette øyeblikket, den folkefesten. Det å få til det – det var utrolig moro, minnes Skarpmo.

I løpet av sine 41 år har Skarpmo hatt mange ulike roller i og rundt klubben, han har vært oppmann for a-laget, daglig leder for klubben, startet opp TrysilSmellen og Sundet Fotball AS. I både Sundet Fotball AS og TrysilSmellkomiteen har han vært med siden oppstarten. Av alt han har vært delaktig i, er det spesielt 4 ting «Bingham» er stolt over å ha utrettet.

- I perioden 2008-2012 solgte jeg sponsoravtaler for 35 millioner kroner. Det er mye penger, konstaterer Skarpmo

- Og vi var veldig framsynte når vi startet TrysilSmellen for 25 år siden. De referatene vi skrev i 1992 stemmer fortsatt i dag, både når det gjelder målsetting og framtidsvisjoner.

Visjonen var at arrangementet skulle gå inn i eviheten uten initiativtakerne og at det skulle være et vanvittig trøkk i sentrum og i fjellet.

- Smellen vil gå inn i evigheten uten oss. Uten tvil, konstaterer Skarpmo.

- Og Smellen har vært et utrolig arrangement å arrangere. Med de beste artistene fra Norden, legger han raskt til.

Skarpmo

Skarpmo snakker også om den rykende ferske jubileumsboken som er ført i penn av Halvard Berget.

- Uten meg hadde det ikke blitt noen ting av den boken, slår Skarpmo fast i kjent stil.

Kjendiskampen, som ble arrangert i romjulen i 10 år er også et arrangement Skarpmo er stolt over.

- Vi fikk til et svært godt lag i alle 10 årene. Størst var det nok av Michael Schumacher spilte i 4 år dem, mimrer Skarpmo.

- Og i to av disse årene ble han kåret til årets idrettsmann i verden få dager før han stilte til start i Sundet-hallen, legger «Mr Sundet» raskt til.

Om den kommende sesongen har Skarpmo spådommen klar.

- Det er en tøff avdeling, med mange gode lag. Jeg tipper det blir en hard kamp for tilværelsen. Vi skal være godt fornøyde hvis vi holder plassen.

- Men sesongen er lang, så det er muligheter til å gjøre grep enda for å få et godt nok lag. Hvis man er flink nok, avslutter Skarpmo.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget