trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Stian Berget

07 januar 2018, 16:47
100 profiler: Stian Berget Kjell Arne Fridtun, Østlendingen

Den lynraske høyrevingen ble en viktig mann i sine tre sesonger for Sundet

 

Stian Berget

Kamper: 73

Mål: 18

Stian Berget startet karrieren hos moderklubben Rena, før han i 1996 tok turen til Ham-Kam. Den lynraske høyrevingen gjorde sine saker bra i grønt og hvitt, og sikret seg i 1999 en overgang til Lillestrøm. I Lillestrøm gjorde den fotrappe kantspilleren sine saker godt, men slet til stadighet med skader. I perioden 1999-2004 kunne Berget notere seg for 92 kamper og 7 mål for LSK.

Skadene preget deler av den siste tiden hos Lillestrøm for Berget, og senhøsten 2004 bestemte Berget seg for å trappe ned for å få bukt med de stadig tilbakevendende skadeproblemene. Valget falt på Nybergsund. Berget fikk sine første minutter for Nybergsund våren 2005, og ble fra første stund en viktig brikke i Brendens mannskap. Kantspilleren hadde i utgangspunktet tatt sikte på et et-årig opphold i Trysil, men skjebnen ville det annerledes. Berget var en del av Nybergsunds lag i ytterligere to sesonger, før han etter 2007-sesongen gikk til Elverum.

I tiden som fulgte ble det et opphold i Flisa og ytterligere en periode i Elverum før fotballskoene ble lagt på hylla for høyrevingen.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget