trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Daniel Rojas

08 januar 2018, 20:43
100 profiler: Daniel Rojas Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Daniel Rojas byttet sol med snø da han signerte for Nybergsund, men spanjolen taklet overgangen godt.

Daniel Mederos Rojas

Kamper: 72
Mål: 0
Posisjon: Keeper
Nasjonalitet: Spania

Daniel Mederos Rojas ble født på øya Tenerife, som er den største av Kanariøyene og dermed Spanias nest største øy bak Mallorca. Rojas er en "typisk spansk keeper" med god ballbehandling med beina samt evnen til å sette igang spillet. Før spanjolen reiste nordover spilte han for Tenerife på hjemøya, dog uten å få sjansen på klubbens a-lag.

I 2013 kom Nybergsund på banen, og Rojas pakket sakene sine og byttet ut sol og sandstrender med snø og kulde. I Trysil hadde spanjolen en god utvikling, hvor han etablerte seg som et soleklart førstevalg. Etter 2015-sesongen ønsket imidlertid Rojas å prøve seg på et høyere nivå, og han valgte å ikke forlenge kontrakten med "Sundet."

Etter oppholdet i Nybergsund signerte Rojas for Kongsvinger, hvor han utgjorde en keepertrio sammen med Otto Fredrikson og Alexander Pedersen. Det ble imidlertid ikke mer enn seks kamper hos rødtrøyene for Rojas, og allerede sesongen etter gikk turen videre til Alta. I debutsesongen i Finnmark-klubben spilte spanjolen 25 av 26 kamper da klubben endte på fjerdeplass i samme avdeling som Nybergsund.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget