trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Stian Thomassen

09 januar 2018, 17:38
100 profiler: Stian Thomassen Nils Kristian Myhre, Østlendingen

Dagens profil er midtstopperen Stian Thomassen.

 

Stian Thomassen

Kamper: 93

Mål: 2

Thomassen startet sin karriere i Lillestrøm, og ble tidlig sett på som et stort talent. Midtstopperen var blant de beste i landet i sitt kull, noe som ga ham 30 kamper for aldersbestemte landslag. Han slet imidlertid med å etablere seg skikkelig hos kanarifuglene, og valgte i 2000 å bytte beite. Valget falt på HamKam, og Thomassen viste seg å bli en nyttig signering. Midtstopperen spilte hos klubben frem til kontrakten hans utløp etter 2002-sesongen.

Etter oppholdet hos HamKam gikk turen nordover for Thomassen, og Nybergsund ble hans neste stoppested.Midtstopperen markerte seg umiddelbart som en av de beste forsvarsspillerne i divisjonen, og utgjorde sammen med Markus Paija et bunnsolid midtforsvar. Thomassen fortsatte storspillet utover i sesongen, og ble i etterkant av 2003-sesongen kåret til årets spiller på Østlendingen-børsen, den såkalte Melvind-prisen.

Det skulle bli ytterligere tre sesonger i Nybergsund før hans tid i klubben var omme. Fra Nybergsund gikk midtstopperen videre til Ullensaker Kisa, og midtstopperen var en del av klubben frem til 2008. Etter oppholdet hos Jessheim-klubben la Thomassen fotballskoene på hylla. Etter sin tid som fotballspiller har Thomassen gått inn i virket som trener, og har vært trener for diverse aldersbestemte lag i LSK-systemet.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget