trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Viktor Bjarki Arnarsson

12 januar 2018, 21:22
100 profiler: Viktor Bjarki Arnarsson Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Viktor Bjarki Arnarsson kom fra Lillestrøm og var innom Nybergsund i én sesong.

Viktor Bjarki Arnarsson

Kamper: 18
Mål: 1
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Island

Viktor Bjarki Arnarsson ble født i den islandske hovedstaden Reykjavik i 1983. Han spilte for nederlandske TOP Oss samt Fylkir og Vikingur i hjemlandet før Lillestrøm kom på banen i 2007. Under Tom Nordlies ledelse ble det dog lite spilletid for Arnarsson, som først gikk på lån til KR Reykjavik i 2008 før han i 2009 skrev under på en ettårskontrakt med Nybergsund i Adeccoligaen, dette etter anbefaling fra LSKs sportssjef Torgeir Bjarmann.

I Trysil viste han gode takter, og fra sin indreløperrolle scoret han ett mål på 18 kamper i debutsesongen i "Sundet." Oppholdet var dog noe preget av skader, og da Arnarsson heller ikke ville godta betingelsene i et nytt kontraktstilbud fra Nybergsund ble det med den ene sesongen i hvitt og blått.

Arnarsson flyttet deretter hjem til Island, og har etter tiden i Nybergsund spilt for KR Reykjavik, Fram Reykjavik og Vikingur. Han står også med 30 kamper for alderbestemte landslag, men den nå 34 år gamle midtbanespilleren har ingen opptredener for Islands a-lag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget