trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Erlend Eggen Persgård

15 januar 2018, 18:14
100 profiler: Erlend Eggen Persgård Jan Morten Frengstad, Østlendingen
Bjarne Skarpmo

Erlend Eggen Persgård ble sett på som et stort lokalt talent.

Erlend Eggen Persgård

Kamper: 48
Mål: 1
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Norge

Erlend Eggen Persgård tilbragte siden første år som fotballspiller i Trysil FK, før han i 2010 meldte overgang til Nybergsund. Persgård viste tidlig lovende takter, og ble sett på som et stort talent. Unggutten slet imidlertid med å etablere seg på et sterkt Sundet-lag, og det var ikke før i 2011-sesongen at han fikk sitt gjennombrudd. Med sitt oppofrende spill en høyt verdsatt spiller hos treneren. Etter en meget god sesong i 2011 ble imidlertid det påfølgende året preget av skader for forsvarsspilleren.

Backen var en del av Sundet-laget frem til 2013, da spilleren meldte overgang til Lørenskog. Oppholdet i Akershus-klubben ble dog kortvarig for backen, og allerede i 2014 skiftet han beite. Hans neste stoppested ble moderklubben Trysil FK, og det var her han fant tilbake gleden i å spille fotball. Etter at gnisten ble tent på ny bar det videre til Elverum for Persgård, hvor han fortsatt spiller i dag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget