trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Gudmann Thorisson

19 januar 2018, 19:32
100 profiler: Gudmann Thorisson Helge Haugen, Nybergsund

Den islandske midtstopperen var en solid bidragsyter i sine to sesonger for Sundet.

 

Gudmann Thorisson

Kamper: 36

Mål: 1

Gudmann Thorisson ble født på Island i 1987, og tilbragte sine første år som fotballspiller i Breiðablik. Her gjorde den unge midtstopperen det godt, og ble i 2008 belønnet med sin første a-landskamp for Island. Thorisson kronet sine gode prestasjoner i moderklubben med å bidra til lagets cupgull i 2009-sesongen før stopperen valgte å forlate moderklubben.

Neste stoppested for Thorisson ble Nybergsund, og midtstopperen ankom Sundet i forkant av 2010-sesongen. Med sin ro og forståelse for spillet dannet Thorisson sammen med Emil Haucke et solid midtforsvar. Den islandske midtstopperen tilbragte ytterligere én sesong i Sundet-drakta etter debutsesongen, før han vendte snuten tilbake til Sagaøya.

Tilbake på Island ble Fimleikafélag Hafnarfjarðar(FH) Thorissons neste arbeidsgiver. Oppholdet i FH ble ikke som Thorisson hadde ønsket seg, og etter en mager debutsesong ble Thorisson lånt ut til Knattspyrnufélag Akureyrar(KA). I KA gjorde han sakene sine meget godt, og etter endt låneopphold ble overgangen gjort permanent for midtstopperen. Thorisson er fortsatt en del av KAs lag, og er per dags dato klubbens kaptein.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget