trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Are Brodtkorb

20 januar 2018, 21:32
100 profiler: Are Brodtkorb Ola A. Thorset, Østlendingen

Indreløperen var en del av laget som endte på åttendeplass i norsk 1. divisjon

Are Brodtkorb

Kamper: 14
Mål: 0
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Norge

Are Brodtkorb er født i Harstad, men spilte sine første profesjonelle fotballkamper for Kongsvinger i Hedmark. Hos rødtrøyne fikk han sitt absolutte høydepunkt i 2004, da han scoret fire ganger på totalt 32 kamper. Etter fire sesonger i "KIL" gikk turen videre til Tønsberg i 2005, og deretter "hjem" til Harstad i 2006.

Brodtkorb var imidlertid ikke helt ferdig med Hedmark-eventyret sitt, og etter to sesonger i hjemklubben signerte han etter 2007-sesongen for Nybergsund, som den gang nettopp hadde rykket opp til Adeccoligaen. I "Sundet" spilte han 14 kamper da Trysil-klubben sikret seg en sterk åttendeplass på Norges nest øverste nivå.

Det ble imidlertid med den ene sesongen i Nybergsund for Brodtkorb, som vendte snuta tilbake til Harstad i 2009 - hvor han har har vært siden. I dag er den profesjonelle karrieren som fotballspiller lagt til siden. Brodtkorb jobber som virksomhetskontrollør for Cyberforsvaret; en militær organisasjon som blant annet jobber med å sikre det norske Forsvarets datasystemer.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget