trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Petter Lennartsson

21 januar 2018, 16:05
100 profiler: Petter Lennartsson Østlendingen

Den svenske venstrebacken var en solid bidragsyter i sine to sesonger i Sundet

 

Petter Oskar Lennartsson

Kamper: 57

Mål: 1

Petter Lennartsson ble født i Sverige i 1988. Venstrebacken spilte sine første kamper på seniornivå for Allsvenskan-klubben Kalmar FF, og står i perioden 2005-2010 bokført med 6 kamper for klubben. I sin tid i Kalmar fikk Lennartsson æren av å være med på et cupgull og en seier i supercupen med moderklubben. Etter et utlån til Jönköpings Sødra i 2010, ble Nybergsund neste stoppested for backen i 2011.

I Nybergsund markerte Lennartsson seg umiddelbart som en solid tilvekst til forsvaret, og var en av lagets største bidragsytere i sin tid i klubben. Backen var en del Sundets lag til og med 2012-sesongen, og det ble totalt 57 offisielle kamper i løpet av disse sesongene for svensken. Hans eneste mål i Nybergsund-drakten ble scoret i 3-3-oppgjøret mot Randaberg i 2011, der Lennartsson satt inn kampens siste mål.

Vinteren 2013 ble svensken meldt klar for Elverum, og backen tilbragte én sesong i nabokommunen. Etter sesongen i Elverum har Lennartsson spilte for Fram Larvik, den samme klubben som han fortsatt er en del av i dag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget