trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Mathias Unkuri

23 januar 2018, 18:14
100 profiler: Mathias Unkuri Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Svensken ble toneangivende i sine to sesonger i Sundet.

 Mathias Robin Unkuri

Kamper: 46

Mål: 3

Mathias Unkuri ble født i Perstorp i 1988. Backen spilte sine første år som fotballspiller i moderklubben Perstorp, før han i 2004 ble hentet til Helsingborgs IF. Den lovende kantspilleren gjorde sine saker godt for Helsingborg, og fikk til sammen 32 kamper for Allsvenskan-klubben. Etter tiden i Helsingborg hadde Unkuri opphold i henholdsvis Landskrona BoIS og danske Hobro IF før han ble meldt spilleklar for Nybergsund i forkant av 2013-sesongen.

Unkuri ble hentet til Nybergsund for å erstatte Lars Erik Bredvold, men ble etter hvert omskolert til back. I sin tid i Nybergsund gjorde svensken det godt, og ble en viktig spiller i sine to sesonger for klubben.

Etter 2014-sesongen var det imidlertid slutt på tiden i Nybergsund for Unkuri, og backen vurderte sterkt å legge fotballskoene på hylla. Sånn gikk det imidlertid ikke, og svensken ble meldt klar for Eskilsminne IF. Unkuri spiller fortsatt for Eskilsminne, og er per dags dato klubbens lagkaptein.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget