trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Tobias Johansson

24 januar 2018, 23:11
100 profiler: Tobias Johansson Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Tobias Johanssom ble omskolert til høyreback i Nybergsund, med suksess

Tobias Johansson

Kamper: 57
Mål: 2
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Sverige

Tobias Johansson kommer fra Öland i Sverige, og startet sin fotballkarriere i Färjestad. Etter hvert gikk turen innom både Kalmar og Motala, før han havnet i Ljungskile i 2009. Her fikk han prøve seg på spill i Superettan, nivå to i svensk fotball, og allerede året etter kom Nybergsund på banen med tanke på en overgang.

Johansson kom opprinnelig til Nybergsund som høyrekant, men det løsnet ikke skikkelig for svensken før han ble flyttet ned i en backrolle. Han overbeviste i sin nye posisjon allerede da han vikarierte for Miroslav Radulovic i 2-1-seieren mot Tromsdalen på bortebane i svenskens debutsesong.

Det ble imidlertid ikke mer enn to sesonger i Nybergsund for Johansson. Etter 2011-sesongen flyttet han hjem til Sverige for å spille for Falkenberg i Superettan. Han fant seg imidlertid aldri helt til rette i sin nye klubb, og valgte å bryte kontrakten allerede etter et halvt år og samtidig legge fotballskoene på hylla.

Etter tiden i Falkenberg flyttet Johansson igjen tilbake til Norge, denne gangen til Gressvik hvor han også signerte for den lokale klubben som befant seg nede i 5. divisjon. Her ble han en raskt en favoritt, og fikk kallenavnet "Tobinho." I 2017 fikk Johansson en lederstilling i Gjensidige i Elverum, og flyttet med det på nytt nærmere Trysil. Det har imidlertid ikke blitt noen ny profesjonell satsing fra svensken, som istedet valgte spill for Sørskogbygda i 6. divisjon.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget