trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Erik Noppi

25 januar 2018, 17:55

Midtstopperen spilte to fantastiske sesonger i Nybergsund-drakten på 90-tallet.

 Erik Noppi

Kamper: 46

Mål: 6

Erik Noppi startet sin karriere i moderklubben Fremad, før midtstopperen etter hvert tok turen til Grue. I Grue imponerte den unge midtstopperen stort, og han ble etter hvert en spiller som fanget klubbers interesse.

I 1994 forlot midtstopperen Grue, og valget falt på Nybergsund. Noppi viste seg umiddelbart som en bunnsolid signering, og ble raskt en populær mann på Sundbana. Midtstopperen leverte på øverste hylle for Nybergsund i sesongene 1994 og 1995, før han fortsatte sin vei oppover i divisjonssystemet.

Etter 1995-sesongen valgte Noppi å fortsette sin karriere i Kongsvinger. For KIL fikk midtstopperen 39 eliteseriekamper over to sesonger, før turen gikk videre til hovedstaden. Fra 1998 var Noppi fast inventar på Skeid. Noppi la opp i 2003, etter seks gode år i hovedstadsklubben. Etter at fotballskoene ble lagt på hylla, har Noppi jobbet som lærer. Og er i dag ansatt på Pøbel Prosjektet i Oslo,  et prosjekt som hjelper unge som har hoppet ut av skolen ut i arbeidslivet.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget