trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Adam Shaban

26 januar 2018, 22:06
100 profiler: Adam Shaban Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Adam Shaban var en erfaren landslagsspiller da han ankom Nybergsund

Adam Shaban

Kamper: 6
Mål: 0
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Kenya

Adam Shaban startet karrieren i Mathare United, klubben som her til lands er mest kjent som Norway Cups nest mestvinnende lag noen sinne. Etter flere år i klubben gikk han deretter videre til Tusker FC i 2006, Kenyas tredje største lag, hvor han vant serien allerede året etter. I løpet av denne tiden fikk Shaban også spille 34 kamper for Kenyas a-landslag.

Året etter at Shaban vant den kenyanske serien med Tusker kom Nybergsund på banen, og han grep muligheten til å flytte nordover. Tiden i norsk fotball ble dog ikke som forventet for kenyaneren, som pådro seg en karrieretruende skade da han ødela akillesen i forkant av en treningskamp mot Lillestrøm i 2009.

Skaden viste seg å følge Shaban gjennom resten av hans karriere, og etter bare seks kamper i "Sundet" prøvde han lykken i både Brumunddal og Lillehammer før han deretter flyttet vekk fra Norge. Shaban spilte deretter for klubber i Oman og Canada, før han i 2014 bestemte seg for å legge fotballskoene på hylla.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget