trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Magnus Oltedal

28 januar 2018, 22:21
100 profiler: Magnus Oltedal Kjell Arne Fridtun, Østlendingen

Magnus Oltedal var involvert i mye positivt den ene sesongen han fikk i Nybergsund

Magnus Oltedal

Kamper: 30
Mål: 2
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Norge

Magnus Oltedal spilte kun én sesong i Nybergsund, men midtstopperen var til gjengjeld involvert i to helt spesielle ting. Det ble både opprykk til førstedivisjon samt kvartfinale i cupen med moldenseren i laget. Oltedal kom til "Sundet" fra Ull/Kisa og var foran 2007-sesongen én av ni nye spillere, en liste som også inkluderte blant annet Rune Buer Johansen, Hai Lam og Fredrik Tervaniemi.

I Nybergsund dannet Oltedal stopperpar med Lars Christer Kleiven, noe som skulle vise seg å bli en suksessfull oppskrift for Trysil-klubben. Oltedal ble imidlertid ikke med "Sundet" opp en divisjon. Istedet reiste han sørover igjen og signerte for Drøbak/Frogn. Forsvarsspilleren var også innom Frigg og Træff før han i 2015 la fotballskoene på hylla.

Etter at Oltedal la opp som fotballspiller i Træff gikk han direkte over i en rolle som hovedtrener i samme klubb. 33-åringen står fortsatt som trener for 3. divisjons-klubben, som endte 2017-sesongen på niendeplass i avdelingen sin - to poeng over nedrykksstreken.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget