trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Jan Sverre Moe

29 januar 2018, 17:25
100 profiler: Jan Sverre Moe Hanne Nordhagen Karlsen, Østlendingen

Midtstopperen hadde noen gode sesonger i Nybergsund-drakten.

 Jan Sverre Moe

Kamper: 58

Mål: 2

Jan Sverre Moe ble født i Elverum i 1984, og tilbragte sine første år som fotballspiller for Elverum Fotball i hjemkommunen. Moe viste seg tidlig som et stort multitalent, og det var ikke gitt at valget skulle falle på fotballen for den talentfulle unggutten. I tillegg til spill for Elverum Fotball var unge Moe også keeper på juniorlandslaget i håndball. Valget valt imidlertid på fotballen for midtstopperen.

I 2003 ble 19 år gamle Moe klar for Nybergsund. Overgangen til en større klubb var ikke utelukkende enkel for den unge midtstopperen, og det var først i 2004 at Moe var i stand til å spille seg inn på klubbens førstelag. Til Moes forsvar skal det dog sies at personene foran i køen var langt mer meriterte Stian Thomassen og Markus Paija.

Det ble i alt fire sesonger i hvitt og blått for Jan Sverre Moe, før turen gikk videre til Ullensaker/Kisa. Etter ett år i Jessheim-klubben gikk turen tilbake til Elverum Fotball i hjemkommunen. Etter tiden som fotballspiller har Moe gjort en god karriere i forsikringsbransjen, og er i dag salgssjef i et av Norges største forsikringsselskaper.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget