trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Diego Ayala Santa Cruz

30 januar 2018, 21:39
100 profiler: Diego Ayala Santa Cruz Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Kontrastene ble nok store for Diego Ayala da han ankom Norge og Nybergsund

Diego Ayala Santa Cruz

Kamper: 64
Mål: 2
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Paraguay

Det ble litt av en overgang for Diego Ayala da han i 2013 byttet ut Sør-Amerika med Norge og Nybergsund. Før ankomsten i Trysil hadde midtbanespilleren en fortid i klubber fra Paraguay og Argentina. Det hindret ham imidlertid ikke fra å utmerke seg på banen, og i løpet av sine to første sesonger i "Sundet" spilte han samtlige kamper i serien.

I 2015 kom imidlertid den paraguayanske klubben CS San Lorenzo fra på banen, og Ayala grep sjansen til å reise hjemover igjen. Etter dette har han hatt en form for flipperspill med flytting frem og tilbake mellom Norge og Paraguay. Allerede samme år ble Ayala klar for sin andre periode i Nybergsund, mens han i fjor signerte for Trinidense.

Det ble imidlertid ikke mer enn én sesong i sistnevnte, og Ayala er nå tilbake i Norge. Denne gangen har han signert for Trysil FK i 4. divisjon, hvor han blant annet skal spille sammen med en annen Nybergsund-profil, Nicholas Mwesgiye.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget