trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Christofer Bengtsson

31 januar 2018, 19:43
100 profiler: Christofer Bengtsson Tore Sandberg, Østlendingen

Bengtsson var en populær spiller blant fansen.

John Christofer Bengtsson

Kamper: 37
Mål: 0

Christofer Bengtsson fikk to gode sesonger i Nybergsund, etter at han ankom klubben i 2005 fra den svenske Super-Ettan-klubben Kalmar FF. I Nybergsund markerte Bengtsson seg umiddelbart som en viktig spiller i lagets bakre firer, og leverte mange solide forestillinger fra sin høyreback-posisjon.

Svensken var en populær mann blant fansen, mye på grunn av sin oppofrende spillestil og sitt sosiale vesen. I løpet av sine to år i Nybergsund ble det imidlertid ikke flere enn 37 kamper for svensken, både cup og serie inkludert. Det skyldes i stor grad en leddbåndskade svensken pådro seg i oppgjøret mot Steigen i 2006. En kamp Nybergsund for øvrig vant 2-0 på en middels god dag.

Etter 2006-sesongen gikk turen videre for Bengtsson til Husqvarna for svensken. Etter en imponerende sesong ble Bengtsson deretter snappet opp av Göteborg-baserte Örgyte, hvor han var en god bidragsyter for den daværende Allsvenskan-klubben.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget