trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Freddy Borg

01 februar 2018, 21:48
100 profiler: Freddy Borg Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Nybergsund hentet Freddy Borg i 2014 etter tips fra blant annet Mirza Durakovic.

Freddy Borg

Kamper: 11
Mål: 6
Posisjon: Angrep
Nasjonalitet: Sverige

Freddy Borg var som junior innom både Trelleborg og Malmö, men det var ikke før han tok turen til Östers i 2005 at han virkelig fikk fart på karrieren. Her oppnådde angrepsspilleren heltestatus etter at han scoret 28 ganger på 139 kamper i løpet av sine mange år i klubben. Verden lå dermed for hans føtter da han pakket sakene og reiste til Tyskland for å slutte seg til Hansa Rostock i 2012.

Ting så bra ut for Borg i starten også, som fikk en pangstart i sin nye klubb med fem scoringer i løpet av sin første sesong. Deretter stoppet det imidlertid opp litt for svensken. Etter den gode debutsesongen i Rostock gikk turen videre til henholdsvis Alemannia Aachen, SV Darmstadt 98, AZAL og til slutt tilbake til Trelleborgs FF. I løpet av tiden i disse fire klubbene scoret Borg til sammen tre mål.

Det hindret imidlertid ikke Nybergsund fra å melde sin interesse i 2014 - kun et halvt år etter Borg hadde returnert til Trelleborg i håp om å få fart på karrieren igjen. Etter en lovende start i den svenske klubben bygget Borg videre på dette mens han var i Trysil. Den svenske spydspissen kunne til slutt skilte med seks scoringer på 11 kamper i "Sundet."

Borg dro deretter hjem igjen til Sverige for å signere for Höllviken. Her ble fotballnomaden værende i to år, før turen gikk videre til Prespa Birlik i fjor.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget