trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Kaimar Saag

02 februar 2018, 19:42
100 profiler: Kaimar Saag Anders Møllersen, Østlendingen

Den estiske spissen ble en umiddelbar hit i Sundet.

 Kaimar Saag

Kamper: 55

Mål: 28

Kaimar Saag ble født i Estland i 1988, og tilbragte sine tidlige år i hjemlandet. Der spilte han for blant annet Viljandi og Levadia. Etter en imponerende scoringsstatistikk for Levadias første- og reservelag ble Saag i 2008 plukket opp av den danske Superliga-klubben Silkeborg. I Danmark gjorde Saag det godt, og ble etter hvert et vanlig navn i lagoppstillingen hos både Silkeborg og det estiske landslaget. Etter oppholdet i Silkeborg fortsatte Saag sitt danske eventyr i Velje Kolding, før han satte kursen mot Sverige og Assyriska. Oppholdet i Assyriska gikk ikke som planlagt for måljegeren, og Saag meldte i 2014 overgang tilbake til Levadia.

I Levadia fikk Saag tilbake formen han tidligere hadde vist i Danmark, og før 2016-sesongen sørget spissens prestasjoner for en overgang til Nybergsund. I Sundet ble den sympatiske estlenderen en umiddelbar hit, og måljegeren kronet en fantastisk debutsesong med 2. plass på listen over divisjonens toppscorer, med 18 seriemål. Saag tilbragte ytterligere én sesong i Nybergsund, og var i 2017-sesongen lagets kaptein.

Etter 2017-sesongen var det imidlertid slutt på Nybergsund-oppholdet for Saag. I 2018 har Saag blitt meldt spilleklar for den færøyske klubben B36 Torshavn.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget