trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Sigvart Lunder

04 februar 2018, 18:22
100 profiler: Sigvart Lunder Ola A. Thorset, Østlendingen

Sigvart Lunder var en god bidragsyter i sine to perioder i klubben.

 Sigvart Woll Lunder

Kamper: 30

Mål: 2

Sigvart Lunder startet sin karriere i Follo, og var en del av klubben frem til 2006. Midtstopperen vendte nesen nordover, og turen gikk til Brumunddal. Det ble imidlertid kun én sesong for Lunder i Dala, før han tok fatt på ferden videre nordover.


Neste stoppested ble Nybergsund, og Lunder kom til et meget hardtsatsende Sundet-lag foran 2007-sesongen. Midtstopperen fikk ta del i oppturen denne sesongen, og fikk også en smakebit på livet i Adeccoligaen i 2008-sesongen. Etter denne sesongen fikk imidlertid ikke den høyreiste midtstopperen fornyet kontrakt.

Fra Sundet gikk Lunder videre til Flisa. I Flisa viste Lunder seg tidlig som en meget god signering, og midtstopperen ble etter hvert en bærebjelke i Stian Aasens Flisa-lag. Det ble tre gode sesonger i Flisa, før tilfeldighetene ville ha det til at det ble et nytt opphold i Nybergsund for stopperen. Lunder ankom Nybergsund for sitt andre opphold i klubben høsten 2011, og spilte i klubben ut sesongen. Etter at nedrykket var et faktum var det imidlertid slutt på Lunders andre periode i Sundet-drakta, og han vendte tilbake til Flisa foran 2012-sesongen. Der fortsatte midtstopperen til og med 2016-sesongen. Lunder klarte dog ikke å holde seg helt unna Flisa-spill, og står i 2017 notert med én offisiell kamp for Flisa.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget