trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Romeo Mitrovic

05 februar 2018, 22:08
100 profiler: Romeo Mitrovic Østlendingen

Romeo Mitrovic var en merittert spiller før han kom til Nybergsund.

Romeo Mitrovic

Kamper: 6
Mål: 0
Posisjon: Keeper
Nasjonalitet: Bosnia

Romeo Mitrovic hadde levert svært solide saker i sin hjemlandet noen år før ankomsten i Nybergsund. For HSK Zrinjski Mostar hadde han vunnet både serien og cupen i Bosnia i tillegg til til å få fire opptredener på a-landslaget, før han i 2008 meldte overgang til ungarske Kecskemeti TE. Her ble han værende i to år før "Sundet" kom på banen.

Det startet også lovende for Mitrovic i Nybergsund, som begynte sesongen som førstevalg mellom stengene. Bosnieren ble blant annet helten i cupoppgjøret mot Flisa, hvor han reddet to av motstandernes forsøk i straffesparkkonkurransen. Burvokteren mistet imdlertid etter hvert plassen til Yngve Sandbuløkken, som med sitt gnistrende spill holdt bosnieren på benken resten av sesongen.

Etter tiden i Nybergsund var Mitrovic innom både NK Lokomotiva og Dinamo Zagreb i Kroatia, før han reiste hjem til Bosnia for å slutte seg til NK Brastvo Gracanica i 2014. Her ble han værende i ett år før han deretter avsluttet karrieren i HNK Branitrelj Mostar. Mitrovic er i dag en av trenerne i akademiet til HSK Zrinjski Mostar, hvor han hadde sin beste periode som spiller.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget