trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Olav Dalen

06 februar 2018, 18:39
100 profiler: Olav Dalen Ola A. Thorset, Østlendingen

Olav Dalen markerte seg på spektakulært vis i en av sine første kamper i Sundet-drakten.

 Olav Baggerud Dalen

Kamper: 27

Mål: 0

Olav Dalen startet sin karriere i Raufoss, men ble aldri fast inventar hos gultrøyene fra Toten. Etter to opphold i Ullensaker/Kisa og Kongsvinger, fikk Dalen i 2011 sitt store gjennombrudd i den daværende 1. divisjonsklubben Randaberg. Dalens storspill hos vestlendingene var imidlertid ikke nok til å hindre klubben fra nedrykk, og etter at nedrykket var et faktum bestemte Dalen seg for å flytte tilbake til østlandet.

På østlandet ble Nybergsund målvaktens neste arbeidsgiver, og Dalen markerte seg umiddelbart. I en treningskamp mot Valdres i 2012 presterte Dalen å score på et utspark fra eget mål, på særdeles spektakulært vis. I Nybergsund ble Dalen en del av et Nybergsund-lag i omstilling, både sportslig og økonomisk, etter nedrykket i 2011. Omstillingene som fulgte gjennom og etter sesongen gjorde sitt til at 2012-sesongen ble Dalens eneste sesong i Nybergsund-drakten.

Etter tiden i Nybergsund tilbragte Dalen to sesonger i Tippeliga-klubben Haugesund, før han vendte tilbake til mer hjemlige trakter. Dalen er fortsatt aktiv som fotballspiller, og spilte i 2017 for 5. divisjonsklubben Nordre Land.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget