trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Kim André Madsen

09 februar 2018, 21:12

Madsen ble tidlig i karrièren utlånt til Nybergsund.

Kim André Madsen

Kamper: 10
Mål: 0
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Norge

Kim André Madsen starter karrieren i Lyn, hvor han tidlig ble sett på som et stort talent. Midstopperen fikk sin ligadebut i Oslo-klubben allerede i 2006, og hadde innen utgangen av 2007 fått sjansen i 15 kamper i Tippeligaen. Kampen om stopperplassene i Lyn var imidlertid tøff og behovet for spilletid ble etterhvert mer og mer tydelig for den unge forsvarsspilleren.

Et utlån ble derfor høyaktuelt for Madsen, og i 2008 falt valget på den nyopprykkede Adeccoliga-klubben Nybergsund. I Trysil-klubben viste Madsen seg som en nyttig tilvekst til troppen, men etter kun ti kamper for "Sundet" ble skadesituasjonen i Lyn så prekær at de valgte å hente midtstopperen tilbake tidlig.

Året etter oppholdet i Nybergsund ble Madsen hentet av Strømsgodset, hvor han har spilt godt over 100 kamper til nå. Den nå 28 år gamle stopperen kan i tillegg skilte med fem kamper for Norges a-landslag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget