trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Jesper Andreasson

14 februar 2018, 10:20
100 profiler: Jesper Andreasson Henning Danielsen, Østlendingen

Spilte et halvt år på lån i Nybergsund i 2017.

Carl Jesper Andreasson

Kamper: 18
Mål: 0
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Sverige

Jesper Andreasson fikk sin første erfaring med norsk fotball allerede i 2014, da Ull/Kisa hentet ham fra moderklubben IFK Uddevalla. Her ble svensken værende i to sesonger før han reiste tilbake over grensa igjen for å slutte seg til Östers foran comebacket deres i Superettan i fjor.

Andreasson slet dog med å få fast spilletid i den svenske klubben, og midtveis i fjorårssesongen ble det derfor bestemt at han skulle lånes ut til Nybergsund. Her gikk midtbanespilleren rett inn i Trysil-klubbens førstelag og ble umiddelbart en viktig brikke. Da sesongen var over og "Sundet" hadde sikret plassen i andredivisjon, hadde Andreassons bidrag vært så viktige at han ble kåret til årets spiller i klubben.

Andreasson uttalte selv til svenske Smålandsposten at han var fornøyd med det halve året han fikk i Nybergsund, hvor både rollen på banen og spillestilen passet ham utmerket. Svensken er nå tilbake i Östers, hvor han er klar for å ta opp kampen om en plass i førstelaget igjen.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget