trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Helge Lindbergsengen

14 februar 2018, 17:59
Mål! Helge Lindbergsengen sender Nybergsund i ledelsen. Ola Brenden stormer til for å gratulere. Østlendingen

Midtbanespilleren var fast inventar gjennom store deler av 90-tallet.

 Helge Lindbergsengen

Kamper: 204

Mål: 10

Helge Lindbergsengen ble født på Kongsvinger i 1963, og startet sin karriere i Skarnes. I barndomsklubben gjorde Lindbergsengen sine saker godt, noe som vekket interesse fra andre klubber.

Senhøsten 1989 kom Nybergsund og Magne Faldmo på banen, og fra 1990-sesongen var Lindbergsengen Nybergsund-spiller. Lindbergsengen var en viktig mann på Nybergsunds midtbane gjennom store deler av 90-tallet, og samlet gjennom disse årene et imponerende antall kamper i hvitt og blått. Tross sine 204 kamper, ble det kun 10 mål i Sundet-drakta for Lindbergsengen. Et av disse er foreviget på bildet over, og scoringen på bildet kom i en cupkamp mot Lillestrøm i 1995. En kamp Nybergsund for øvrig tapte 2-1.

I sin tid i klubben viste Lindbergsengen et enormt engasjement, og midtbanespilleren tilbakela et ikke ubetydelig antall kilometer i sin Opel Korsa i sin pendling til og fra Sundet-treninger. Avstanden Lindbergsengen tilbakela i sine ni sesonger i Sundet tilsvarer faktisk over to(!) ganger rundt jordkloden – det står det respekt av.

Etter tiden på fotballbanen har Lindbergsengen livnært seg som malermester hjemme i Skarnes, en jobb han fortsatt har den i dag i dag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget