trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Awat Peyghambernejad

16 februar 2018, 21:23
100 profiler: Awat Peyghambernejad Wenche Norberg-Schulz, Østlendingen

Kantspilleren leverte en gnistrende debutsesong i 2016.

Awat Peyghambernejad

Kamper: 28

Mål:8

Awat Pegyhambernejad ble født i Irak i 1992, og tilbragte sine første drøye 10 år i hjemlandet. Etter Irak-krigens utbrudd på starten av 2000-tallet ble Norge og Trysil neste stoppested for familien. I Norge spilte Peyghambernejad sine første år som fotballspiller i Trysil Fotballklubb, før familien etter hvert flyttet sørover. Etter starten i Trysil ble det opphold i Skiold, Drammen FK og Birkebeineren, før den tekniske vingen fant tilbake til Trysil.

I forkant av 2016-sesongen ble kantspilleren meldt klar for Nybergsund, og den tidligere TFK-spilleren imponerte stort i debutsesongen. Forventingene var derfor store til Peyghambernejad i 2017, men sesongen sluttet dessverre før den startet for kantspilleren. I generalprøven mot Elverum pådro Peyghambernejad seg en kneskade det skulle ta lang tid å komme tilbake fra. I februar 2018 fikk vingen sine første minutter siden skaden, 10 måneder etter oppgjøret mot Elverum. I etterkant har kantspilleren uttalt at smertene er borte, og at han ser lyst på mulighetene for årets sesong.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget