trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Kevin Knappen

20 februar 2018, 19:00
100 profiler: Kevin Knappen Østlendingen

Dødballspesialisten var fast inventar på Nybergsund gjennom store deler av 2000-tallet.

 Kevin Knappen

Kamper: 150

Mål: 9

Kevin Knappen ble født på Løten i 1977o startet karrieren i Elverum Fotball, før han i 2000 gikk til Oslo-klubben Ullern. Her ble imidlertid backen kun værende i én sesong før turen gikk tilbake til Hedmark.

I Hedmark ble Nybergsund neste stoppested for backen, og Knappen viste seg umiddelbart som en solid signering. Knappen gjorde plassen på høyrebacken til sin egen, og gjennom sine seks sesonger i klubben var dødballspesialisten så godt som fast inventar i Sundets startoppstilling.

Etter 2006-sesongen var det imidlertid slutt på tiden i Nybergsund for Knappen, og turen gikk videre til Flisa. Her ble backen i to sesonger før han la fotballskoene på hylla. Etter oppholdet i Flisa ble det en pause fra fotballen for Knappen, før han i 2010 returnerte. Denne gangen var det som hovedtrener i Elverum, hvor den unge treneren ble en nærmest umiddelbar suksess. I 2012 ble Knappen kåret til årets unge trener av Norsk Fotballtrenerforening, etter at Elverum sikret seg opprykk til Adeccoligaen. I Elverum ble Knappen værende til og med 2014-sesongen, før turen gikk til Brumunddal. I Brumunddal gikk Knappen nærmest utrettet underverker, med svært begrensede ressurser. Dette ble raskt lagt merke til, og allerede i 2016 ble det klart at Knappen var HamKams nye hovedtrener. I HamKam ble det nesten umiddelbar suksess for Knappen, da klubben sikret seg opprykk til Obosligaen i 2017.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget