trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Ola Matsson

27 februar 2018, 21:22

Er en av de med flest kamper for Nybergsund noen sinne.

Ola Matsson

Kamper: 257
Mål: 35

Matsson er kanskje mest kjent for samarbeidet han hadde med Ola Brenden og Svein Jota. En stor mengde scoringer ble signert trioen, som til sammen sto for 230 mål fordelt mellom seg. Allikevel må vi litt lengre tilbake i tid for å finne et øyeblikk som settes enda høyere i rang.

- Jeg glemmer aldri kvelden jeg skrev under for Sundet, minnes Matsson.

- Det var høsten 1982 og jeg var 17 år gammel. Jeg og faren min var bedt hjem til «Mr. Sundet», Magne Faldmo, for å høre om klubbens planer for den kommende sesongen. Petter Mykleset fra Hamar var ansatt som trener og jeg ble lovet to par fotballsko i ekte kenguruskinn om jeg skrev under.

Tryslingen spilte til sammen hele 257 kamper for Nybergsund. I løpet av Matssons tid i Sundet var de nære opprykk flere ganger.

- Vi var nære opprykk flere ganger. Aller nærmest i 1985 og 1995. Da hadde vi bra lag og spilte fin fotball, men klarte dessverre ikke å sette inn det avgjørende støtet.

Matsson er også rask til å trekke frem sine gamle lagkamerater.

- Vi var en bra gjeng som hadde det morsomt på trening, kamper og på fritiden, slår Matsson fast.

Etter tiden som fotballspiller ble Matsson aktiv innenfor mediebransjen, hvor han har jobbet for både Østlendingen og SkiStar. Tryslingen er i tillegg også fortsatt involvert i klubben på andre måter.

- Jeg trener Nybergsund G16 sammen med Ole Petter Sætre, og har de siste sesongene vært speaker på hjemmekampene. Det er alltid trivelig å være på kamp i Sundet.

Til slutt gir Matsson sin vurdering på Nybergsunds kommende sesong i andredivisjon.

- Jeg håper og tror det blir en fin sesong, og krysser fingrene for at Jarl André får satt sammen et slagkraftig lag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget