trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Lars Christer Kleiven

04 mars 2018, 17:51
100 profiler: Lars Christer Kleiven Ola A. Thorset, Østlendingen

Kleiven var en bærebjelke gjennom 00-tallet.

 Lars Christer Kleiven

Kamper: 203

Mål: 61

Allerede i 2001 signerte Lars Christer Kleiven for Nybergsund, og han fikk derfor være med på hele oppturen i årene som fulgte.

- Best husker jeg nok 2007-sesongen med opprykk og kvartfinale kvartfinale i cupen, minnes Kleiven.

- Og kampen mot Vålerenga, la han til.

I løpet av sine ni sesonger i klubben fikk Kleiven spille sammen med mange spillere. Noen av spillerne satt den tidligere storscoreren større pris på å å spille sammen med enn andre.

- Det er jo vanskelig å skulle trekke frem enkeltspillere, men skal det nevnes noen må det bli Håvard Storbæk, Mirza Durakovic, Yngve Sandbuløkken, Kevin Knappen, Peter Samuelsson og Lars Lafton, sa Kleiven.

I starten av Nybergsund-karrieren var Lars Christer Kleiven en fryktet spiss, og leverte solide målsnitt på topp for klubben. Etter hvert slet imidlertid Kleiven mye med strekkskader, og spissen var til tider usikker på om han skulle klare å komme tilbake. Kleiven fant imidlertid veien tilbake, men dog i en annen posisjon. I 2006 ble storscoreren omskolert til midtstopper, en omskolering som skulle vise seg å bli særdeles vellykket.

- Jeg skulle egentlig bare spille stopper i en kamp på grunn av skader på stopperne våre, men jeg endte opp med å bli stopperen etter den opptreden. Etter dette spilte jeg stopper til jeg la opp, oppsummerer Kleiven.

Ni sesonger skulle Kleiven få som midtstopper, før han la opp i 2015 i en alder av 42(!) år. Fasiten etter endt karriere er fjerdeplass over

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget