trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Stian Aasen

05 mars 2018, 21:26
100 profiler: Stian Aasen Anders Bronken, Østlendingen

Minnes kameratskapet i klubben.

Stian Aasen

Kamper: 163
Mål: 10

Før Stian Aasen begynte på trenerkarrièren sin spilte han flere sesonger i Nybergsund, hvor han var med på litt av hvert.

- Jeg husker veldig godt opprykkene, både til andre- og førstedivisjon, minnes Aasen.

- Men jeg husker også hvor artig vi hadde det. Både møter med Svein Skarpmo med mange morsomme historier, bussturer og bilturer med lagkameratene. Vi var en veldig sosial og sammensveiset gjeng, som kanskje er annerledes fra i dag hvor ting har blitt enda mer profesjonelt.

Aasen minnes også et helt spesielt øyeblikk fra en treningsleir.

- Ja, vi spilte inn Big Brother på en treningsleir. Der var det flere øyeblikk som kanskje ikke hadde passet å vise i opptak, ler Aasen.

Mens midtbanestrategen spilte i Sundet var det spesielt én lagkamerat han har lyst til å trekke frem.

- Håvard Storbæk var en lokal gutt som virkelig fortjente å ta steget opp til Tippeligaen. Han jobbet alltid hardt, så det var ekstra spesielt at han fikk sjansen.

Aasens tid som fotballspiller tok etter hvert slutt, men han fant fort ut at han ikke ville gi seg i sporten av den grunn.

- Jeg var først trener i Flisa og Kongsvinger. I Kongsvinger var jeg både assistenttrener under Tom Nordlie samt hovedtrener.

Nordlie beskriver han som en karakter.

- Ja, Nordlie var en fargeklatt som jeg lærte mye av. Jeg har vært heldig som har fått jobbe med mange utrolig flinke trenere, som jeg kan ta med mye fra.

Aasen kan også fortelle om at det nesten ble comeback i klubben for noen år tilbake.

- Ja, jeg holdt på å bli med i et trenerteam i Sundet. Det var snakk om å være assistenttrener for Ola Brenden, men det ble til slutt aldri noe av.

I dag er han blitt assistenttrener og spillerutvikler i Elverum. Selv om han ikke lenger bor i Trysil er han dog innom på besøk titt og ofte.

- Jeg har vært mye oppover på kamp etter tiden i Nybergsund. Jeg setter veldig pris på alle ildsjelene i klubben, så jeg har alltid fulgt med, forteller Aasen.

Om den kommende sesongen har han dette å si.

- Det er i år igjen litt vanskelig å svare på hvordan det kan gå, men jeg håper de klarer å stable sammen et slagkraftig mannskap. Jeg håper og tror det går bra.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget