trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Milivoj Knezevic

06 mars 2018, 18:33

Spissen var en viktig mann for Nybergsund på 90-tallet.

 Milivoj Knezevic

Kamper: 160

Mål: 65

Milivoj Knezvic var en målgarantist for Nybergsund på 90-tallet, og bidro gjennom mange sesonger til klubbens positive utvikling.

- Jeg husker godt miljøet i klubben, iveren til å komme på trening og samholdet, minnes Knezvic.

Spesielt godt husker Knezvic en playoffkamp mot Rygge.

- Vi måtte slå Rygge med 3 mål, men havnet under med 1. Det var på mange måter vinn eller forsvinn for klubbens fremtid, så at vi greide det var fantastisk bra. Skikkelig moro, sa Knezvic.

Knezvic, som for øvrig ble kåret til årets elgokse av Æljbærje i 93-sesongen, hadde flere av klubbens største profiler som medspillere.

- Jeg spilte i mange år med Yngve Sandbuløkken. Jeg spilte også med noen skikkelige tøffinger, som Ola Brenden og Tore Breum, minnes Knezvic.

Den tidligere Sundet-spissen holdt det gående lenge etter han ga seg i Nybergsund-drakten. Faktisk spilte han sin siste kamp så sent som i 2006, i en alder av 38 år.

- Etter jeg la opp har jeg vært fotballtrener hvert eneste år. Ingen hvileår på meget, gliste Knezvic.

I sin tid som trener har den tidligere Sundet-yndlingen vært hovedtrener for Elverum og Norvärmlands FF, og er i dag trener for Elverums juniorlag.

Om den kommende sesongen er Knezvic forsiktig optimist på Nybergsunds vegne.

- Jeg følger fortsatt godt med, og håper inderlig at de får et solid lag på plass og klarer å holde seg i divisjonen. Blir vanskelig når ikke har satt seg enda, siden det er høyt nivå på årets 2. divisjon. Det blir nok viktig å komme i flytsonen tidlig og med poengene hjem, konkluderte Sundets tidligere målgarantist.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget