trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Lars Fuhre

11 desember 2017, 18:07
100 profiler: Lars Fuhre Jan Morten Frengstad, Østlendingen

I dag tar vi for oss Lars Fuhre, som med sin fart og teknikk sikret seg en plass blant noen av klubbens 100 største profiler.

Lars Fuhre

Kamper: 39
Mål: 6
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Norsk

Halvt brasilianske Lars Fuhre ble tidlig sett på som et stort talent, noe som gjorde at  han i ung alder byttet ut barndomsklubben Hokksund IL med langt større Strømsgodset. Det stoppet dog på fire a-lagskamper hos drammenserne for Fuhre, før han etter anbefaling fra Kjetil Rekdal tok turen nordover og signerte for Nybergsund i 2008.

Tiden i Trysil ble delvis preget av skader for Fuhre, men det stoppet ham ikke fra å bidra med sin hurtighet og teknikk mens han var skadefri. Det ble til slutt seks mål i Nybergsund-drakta for Fuhre før Rekdal igjen kom på banen, denne gangen for å hente ham til Aalesund.

Siden den gang har Fuhre også vært innom Hammarby og Mjøndalen, før han igjen krysset grensa for å skrive under for den gamle storklubben Östers IF i Superettan tidligere i år, hvor han er lagkamerat med Jesper Andreasson som tilbragte siste halvdel av forrige sesong i Nybergsund.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget