trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Peter Samuelsson

14 desember 2017, 18:17
100 profiler: Peter Samuelsson Kjell Arne Fridtun, Østlendingen

Dagens profil holdt på å skyte Nybergsund til himmels i 2006.

Peter Samuelsson

Kamper: 26

Mål: 23

Nils Peter Samuelsson ankom Nybergsund i forkant av 2006-sesongen. Svensken ble en del av et sterkt og opprykkssatsende Sundet-lag, med profiler som Stian Berget, Håvard Storbæk, Christofer Bengtsson. Selv om mannskapet svensken kom inn i var sterkt, var svensken instrumental i sesongen som nesten sikret opprykk til nest høyeste nivå. Sundet og Samuelsson ga Raufoss kamp helt til døra, men det ville seg ikke dette året. Raufoss vant opprykksplassen, fattige fire poeng foran Nybergsund.

Det ble med én sesong i hvitt og blått for den svenske målgarantisten. Best huskes nok dog svensken for sitt utrolige målsnitt – 23(!) mål på 26 kamper er en statistikk som det lukter svidd av!

Etter 2006-sesongen dro Samuelsson videre til Kongsvinger før turen gikk tilbake til Degerfors, hvor svensken hadde tilhold frem til 2016. Samuelsson spilte 2017-sesongen for Strömtorps, og scoret fem mål på 16 kamper – i en alder av 36 år.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget