trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Emil Haucke

15 desember 2017, 19:16
100 profiler: Emil Haucke Jan Harald Salberg, Østlendingen

Stopperkjempen Emil Haucke er nestemann ut i vår presentasjon av noen av Nybergsunds 100 største profiler.

Emil Haucke

Kamper: 40
Mål: 0
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Danmark

Emil Haucke startet karrieren i Aalborg i hjemlandet Danmark, hvor han etter flere år i klubbens junioravdeling ble flyttet opp til a-laget i 2007. Det ble dog kun to kamper på Haucke i moderklubben, før han i 2010 valgte å ta avskjed med hjemlandet og reise nordover til Norge og Nybergsund.

I Trysil ble han umiddelbart en viktig brikke, og dansken spilte 26 kamper i sin første sesong i blått og hvitt. Det ble også ekstra stas for Haucke at han i løpet av disse kampene fikk et gjennomsnitt på 4,86 poeng på Melvind-børsen i Østlendingen, noe som resulterte i en femteplass.

Etter debutsesongen i Nybergsund reiste Haucke hjem til Danmark for å prøve lykken i Viborg FF. Her rakk han å spille tre kamper før det igjen kom en telefon fra Trysil. Nybergsund hadde havnet i nedrykksstrid i 1. divisjon, og sammen med Joseph Lapira stilte Haucke opp for å bidra med det han kunne.

Haucke klarte riktignok ikke å hindre nedrykk i Nybergsund-comebacket, men dansken vil bli husket som en duellsterk midtstopper. I dag har Haucke lagt fotballskoene på hylla for å kunne fokusere på farskapsrollen samt sin nye jobb som fysioterapaut.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget