trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Zoran Mijanovic

16 desember 2017, 18:11
100 profiler: Zoran Mijanovic Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Dagens profil er den serbiske skuddstopperen Zoran Mijanovic

 

Zoran Mijanovic

Kamper: 44

Mål: 0

Den serbiske målvakten ankom Nybergsund i forkant av 2008-sesongen. Zoran skulle gi laget tiltrengt rutine og være sikkerheten selv mellom stengene. Fra tidligere hadde Mijanovic erfaring fra øverste nivå i Portugal, Romania, Belgia og Serbia, så det hersket ingen tvil om at Nybergsunds nye burvokter var en rutinert herre.

I løpet av sine to opphold i Nybergsund fikk den eksentriske serberen totalt 44 offisielle kamper. Best huskes nok Mijanovic for sin tette kommunikasjon med forsvaret foran seg med sitater som «No solution, play me. Play me!» og som fast inventar i dommerens bok. I snitt var serberen notert med om lag et gult kort annenhver kamp i løpet av sine fire sesonger i Nybergsund, og i løpet av sine 36 første kamper for Nybergsund hadde serberen sett gult 13 ganger og rødt ved to anledninger. Til tross for dette var Zoran Mijanovic en populær mann, både blant sine lagkompiser og blant Sundets tilhengere.

Etter sitt siste opphold i Nybergsund i 2011 bestemte Mijanovic seg for å legge fotballskoene på hylla. I senere tid har Mijanovic vært del av et serbisk trenerteam for det thailandske laget Buriham United. Klubben har i de siste årene vært en fotballstormakt i Thai Premier League, og vant i år ligaen med 14 poengs margin.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget