trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Tore Andreas Gundersen

17 desember 2017, 15:13
100 profiler: Tore Andreas Gundersen Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Tore Andreas Gundersen spilte kun én sesong i Nybergsund, men markerte seg med flere viktige mål i 1. divisjon.

Tore Andreas Gundersen

Kamper: 28
Mål: 13
Posisjon: Angrep
Nasjonalitet: Norge

Tore Andreas Gundersen startet karrieren i hjemstedet Flisa, hvor han deburte på klubbens a-lag allerede i en alder av 15 år. Debutsesongen i fjerdedivisjon ble en sukesss, og 26 mål på 33 kamper tiltrakk seg oppmerskomhet fra større klubber. Dette resulterte først i en overgang til Kongsvinger, før Lillestrøm noen år senere kom på banen og signerte angrepsspilleren.

Tiden i Romerike-klubben var dog ikke like suksessfull. Dette banet i 2009 vei for et låneopphold i Nybergsund i 1. divisjon, hvor han igjen fikk fart på karrieren. I løpet av de 28 kampene han fikk i blått og hvitt scoret han 13 ganger. Det ble imidlertid med den ene sesongen i "Sundet" for Gundersen, som etter dette spilte for Dynamo Dresden i Tyskland, samt HamKam og Ull/Kisa.

Etterhvert begynte imidlertid Gundersen å slite med en kneskade, og i 2015 valgte han å gi seg som profesjonell fotballspiller. I ettertid har han returnert til moderklubben Flisa, og tidligere i desember ble det klart at han tar fatt på nok et år i klubben som rykket ned fra tredjedivisjon denne sesongen. I 2018 får han i tillegg en annen Nybergsund-profil som hovedtrener, etter at det ble klart at Svein Jota tar over ansvaret med å lede klubben i fjerdedivisjon.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget