trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: John Erling Kleppe

19 desember 2017, 21:35
100 profiler: John Erling Kleppe Tore Sandberg, Østlendingen

Dagens profil er målgarantisten John Erling Kleppe.

 

John Erling Kleppe

Kamper: 13

Mål: 4

John Erling Kleppe startet sin karriere i Pors som 20-åring i 1999 og var med sin enorme målteft en viktig brikke på Pors’ midtbane i en årrekke. Etter moderklubbens nedrykk i 2005 bestemte imidlertid midtbanespilleren seg for å bytte beite. Turen gikk til Hønefoss, og spill i Adeccoligaen.

Debutsesongen i 2006 var et godt år for Kleppe. 30 kamper, 2700 spilte minutter og 10 mål var fasiten. 2007 ble dog ikke en like stor suksess for den målfarlige indreløperen, og halvveis i sesongen var Kleppe klar for et utlån til Nybergsund.

Midtbanespilleren kom til et Nybergsund-lag som var inne i sin største opptur noen sinne. Med nytt kunstgress i 2006 og en sportslig opptur i både cup og serie som ingen eksperter kunne spådd på forhånd. Kleppe ble en viktig bidragsyter i den avgjørende høstsesongen, og bidro med 4 mål på sine 13 kamper. Best huskes nok Kleppe for å ha skutt Sundet til opprykk – med sitt praktfulle langskudd i den avgjørende 1-1-kampen mot FK Tønsberg senhøsten 2007.

Etter oppturen i Nybergsund tok Kleppe den påfølgende sesongen med seg fotballskoene og reiste tilbake til Porsgrunn, og ble værende i sin moderklubb frem til fotballskoene ble lagt på hylla i 2013.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget