trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Pål Ekeberg Schjerve

21 desember 2017, 19:08
100 profiler: Pål Ekeberg Schjerve Tore Sandberg, Østlendingen

I dagens presentasjon av noen av Nybergsunds 100 største profiler finner vi Pål Ekeberg Schjerve.

Pål Ekeberg Schjerve

Kamper: 48
Mål: 1
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Norge

I likhet med gårsdagens Nybergsund-profil, Hai Lam, startet også Schjerve sin profesjonelle fotballkarriere i HamKam. Hamarsingen var innom både Tangen og Ottestad som juniorspiller, før de grønnhvite hentet ham i 2002. Schjerve ble værende på Briskeby frem til 2008, og spilte til sammen fire a-lags-kamper for HamKam før Nybergsund kom på banen for å signere den storvokste stopperen. 

Tiden i Nybergsund ble på sin side langt mer suksessfull for Schjerve, som samlet opp til sammen 48 kamper og ett mål for førstelaget til tryslingene. Midtstopperens gode prestasjoner i Nybergsund-drakta gjorde at HamKam igjen viste interesse, og foran 2010-sesongen skrev han under for gamleklubben.

Schjerve begynte etterhvert å slite med skader, noe som gjorde at han i 2011 tok valget om å lege fotballskoene på hylla. I dag jobber han som revisor for revisjons- og rådgivningsselskapet KPMG Norge.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget