trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Antonio Nieves Martin

22 desember 2017, 18:19
100 profiler: Antonio Nieves Martin Østlendingen

Dagens profil er den spanske spissen Antonio Nieves Martin.

 

Antonio Nieves Martin

Kamper: 27

Mål: 16

Antonio «Maikel» Nieves startet sin karriere i akademisystemet til den spanske eliteserieklubben Las Palmas. Nieves var en del av klubbens ungdomsavdeling frem til 2011, da den unge måljegeren ble plukket opp av U.D. Vecindario. Den spanske spissen ble værende i hjemlandet frem til Nybergsund kom på banen.

Spanjolen ankom Nybergsund foran 2014-sesongen, og viste seg raskt som en strålende signering. Den bevegelige spanjolen herjet til tider med motstandernes forsvar, og tilførte Nybergsund-angrepet en tiltrengt x-faktor. Spissen noterte seg for utrolige 16 mål og 11 assist i sin eneste sesong i Sundet-drakta, noe som sørget for at han ble lagets toppscorer og nummer to på toppscorerlista i PostNord-ligaen avd. 2.

Etter 2014-sesongen gikk turen til sør-fylket og KIL. I Kongsvinger har Nieves blitt en viktig spiller, og står bokført med 85 kamper og 30 mål for KIL per desember 2017.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget