trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Jonas Enkerud

23 desember 2017, 20:14
100 profiler: Jonas Enkerud Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Jonas Enkerud satt til tider fyr på Nybergsunds offensive spill.Jonas Enkerud

Kamper: 81
Mål: 27
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Norge

Jonas Enkerud ble tidlig sett på som et talent, og etter spill for Kjellmyra og Flisa i ung alder ble han i 2010 hentet av Nybergsund. Tryslingene hadde nettopp mistet Lars Fuhre til Aalesund, og Enkerud ble sett på som en ideell erstatter for den tekniske midtbanespilleren.

Enkerud scoret til sammen 27 mål på 81 kamper i Nybergsund, men det ble allikevel ingen lykkelig avslutning i Trysil for åsnesingen. Etter en 2011-sesong hvor han var involvert i samtlige kamper, pådro Enkerud seg den påfølgende sommeren en skade som endte opp med å forfølge ham lenge; såkalt "Gilmore's groin" eller idrettsbrokk.

I etterkant av skaden ble det stort sett sporadiske forsøk på å gjenoppta Nybergsund-karrieren for Enkerud, som heller ikke ble kvitt smertene etter en operasjon. Pilen begynte imidlertid å peke rett vei igjen for Enkerud etterhvert, som etter tiden i Trysil har vært innom Eidsvold Turn og Elverum.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget