trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Eric Vernon

25 desember 2017, 18:36
100 profiler: Eric Vernon Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Den jamaicanske landslagsspilleren Eric Vernon viste frem sin fart og teknikk i løpet av sin tid i Nybergsund.

Eric Vernon

Kamper: 19
Mål: 2
Posisjon: Midtbane/forsvar
Nasjonalitet: Jamaica

Etter en treningskamp mellom Nybergsund og det jamaicanske storlaget Portmore United på Sundbanen i 2009 ble to spillere hentet tilbake til Trysil for kontraktsforhandlinger; Damian Williams og Eric Vernon. Sistnevnte var vant til en rolle som høyreving i hjemlandet, men ble i Nybergsund omskolert til høyreback. Vernon viste glimtvis hvilke evner han hadde, men nådde aldri helt opp til det potensialet han viste tegn til å inneha.

I 2011 forlot Vernon "Sundet" etter totalt 19 kamper og to mål i blått og hvitt. Turen gikk videre til Harbour View i hjemlandet, hvor han fortsatte å spille på høyrebacken. I 2014 pådro Vernon seg en alvorlig skade i en kamp mot Waterhouse i den hjemlige serien, og den fotrappe spilleren vurderte å legge skoene på hylla. Etter en suksesfull operasjon og rehabiliteringsperiode kom imidlertid Vernon seg tilbake, og han er fortsatt i Harbour View i dag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget