trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Markus Paija

26 desember 2017, 16:45
100 profiler: Markus Paija RoPS

I vår nedtelling til Nybergsunds 100-års jubileum har vi i dag kommet den finske stopperen Markus Paija.

 

Markus Paija

Kamper: 49

Mål: 4

Markus Paija kom til Nybergsund fra den finske eliteserieklubben TPS i forkant av 2003-sesongen. Den finske midtstopperen spilte for Nybergsund i 2003 og 2004, og var en solid bidragsyter i disse to årene. Sammen med Stian Thomassen utgjorde Paija et stopperpar som på gode dager var blant de beste i divisjonen.

Allerede sommeren 2003 fikk Paija henvendelser fra klubber i den finske toppserien, men valgte etter sesongen å forlenge kontrakten med Nybergsund i ytterligere et år, til tross for interessen fra hjemlandet. Etter 2004-sesongen var det imidlertid slutt på Nybergsund-oppholdet for den finske stopperbautaen. Turen gikk tilbake til Finland for Paija og klubben Rovaniemen Palloseura(RoPS), som har tilhold i landets øverste liga.

Paija fortsatte å spille fotball i Finland etter returen til hjemlandet i 2005, og la fotballskolene på hylla i 2012 i en alder av 38 år. Den tidligere Sundet-stopperen er i dag 43 år og holder til i sin hjemby Turku.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget