trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Connor Tobin

27 desember 2017, 18:33
100 profiler: Connor Tobin Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Den amerikanske midtstopperen Connor Tobin ble en populær spiller i Nybergsund.

Connor Tobin

Kamper: 21
Mål: 0
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: USA

Connor Tobin ble født i Fort Collins i den amerikanske delstaten Colorado, men det var først da han flyttet til Vermont på østkysten at han begynte å spille fotball på et høyere nivå. Tobin spilte for universitetslaget Vermont Catamounts fra 2005 til 2008, før han bestemte seg for å ta turen over atlanteren for å søke lykken i Europa. Amerikaneren var først innom Sheffield United på prøvespill før han reiste nordover til Norge og Nybergsund.

I "Sundet" deltok han på et to uker langt prøvespill, hvor han imponerte nok til å få tilbud om en ettårskontrakt med Trysil-klubben. Tobin ble raskt en favoritt blant supporterne og er en av få spillere som har fått en egen sang dedikert til seg. I løpet av tiden sin i Nybergsund spilte amerikaneren totalt 21 kamper i klubbens midtforsvar.

Etter én sesong i Norge reiste Tobin igjen tilbake til hjemlandet, hvor han skrev under for Rochester Rhinos i divisjonen under MLS. Deretter gikk han videre til Minnesota United, før han i 2014 signerte for klubben som også er hans nåværende arbeidsgiver, North Carolina FC. For sistnevnte har han til nå spilt over 100 kamper.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget