trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Wycliffe Juma Oluoch

29 desember 2017, 11:52
100 profiler: Wycliffe Juma Oluoch Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Oluoch var Nybergsund anker på midtbanen over flere sesonger i Adeccoligaen.

Wycliffe Juma Oluoch

Kamper: 54
Mål: 5
Posisjon: Midtbane
Nasjonalitet: Kenya

Wycliffe Juma Oluoch ble født i den kenyanske hovedstaden Nairobi i 1980 og spilte i ung alder for Mathare United i hjemlandet, et lag som driver et prosjekt hvor de sender spillere fra slummen i Kenya til spill i Norway Cup. Oluoch flyttet selv til Norge og Bergen i 2006, og fikk da tilbud om spill for Løv-Ham i Adeccoligaen.

Midtbanespilleren fikk ikke fornyet kontrakt med Bergen-klubben etter 2007-sesongen, og turen gikk derfor videre til divisjonskollega Nybergsund. I Trysil ble han en viktig brikke over flere sesonger, og først i 2011 flyttet han igjen på seg, denne gangen til FK Mjølner hvor han fikk spille under trener Ivar Morten Normark.

Oluoch var ferdig også i Mjølner i 2015. Spilleren ble da tilbudt kontrakt, men takket nei. Skoene ble deretter lagt på hylla, og Oluoch kunne se tilbake på en lang og innholdsrik karriere hvor han også fikk spille to a-landskamper for Kenya.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget