trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Christoffer Heier Solbakken

30 desember 2017, 16:12
100 profiler: Christoffer Heier Solbakken Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Midtbaneterrieren var en viktig mann på Sundet i flere sesonger

 

Christoffer A. Heier Solbakken   

Kamper: 77

Mål: 5

Ringersaker-gutten tilbragte sine første år i Brumunddal, og etter å ha gått gradene gjennom alle barne- og ungdomslagene i klubben ble midtbaneterrieren etter hvert en meget viktig mann på Sveum. Den sentrale midtbanespilleren leverte en gnistrende sesong i 2009, og som et resultat av dette var han ønsket av mange klubber.

Valget falt på Nybergsund, og Heier Solbakken ble en del av Sundets mannskap i forkant av 2010-sesongen. I Nybergsund-drakta viste Solbakken seg som en spiller med en enorm arbeidskapasitet. En arbeidskapasitet som var sårt tiltrengt i Mirza Durakovic’ fravær. Den hardtarbeidende midtbanespilleren slet dog med mye med skader, og tiden i Sundet var intet unntak. På sine tre sesonger i Sundet-drakta fikk Heier Solbakken 77 kamper.

Etter 2012-sesongen gikk turen tilbake til moderklubben Brumunddal, der Heier Solbakken fortsatt spiller. I senere tid har midtbanespilleren også engasjert seg i ungomsutviklingen til klubben, ved siden av å være en av de største bidragsyterne ute på banen.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget