trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Demba Traoré

31 desember 2017, 20:07
100 profiler: Demba Traoré Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Demba Traoré blir husket som en god målscorer i Nybergsund.

Demba Traoré

Kamper: 71
Mål: 22
Posisjon: Angrep/forsvar
Nasjonalitet: Sverige

Demba Traoré startet fotballkarrieren som junior i den svenske hovedstadsklubben AIK, før han i 2000 valgte å reise over til England for å prøve lykken i Cambridge United. Han ble på balløya frem til 2004, hvor han etter blandet suksess både i Cambridge og Enfield reiste hjem til Sverige. Tilbake i hjemlandet fikk han imidlertid fart på sakene igjen, og med 13 mål på 21 kamper for Vasalund/Essinge IF sikret han seg tittelen som toppscorer på nivå fire i svensk fotball i 2005.

Før Traoré signerte for Nybergsund prøvde han seg igjen utenfor Skandinavias grenser, med spill for Panetolikos og Apollon Pontou FC i Hellas samt nederlandske Fortuna Sittard. Spesielt førstnevnte klubb er nevneverdig, ettersom også Nybergsund-trener Jarl André Storbæk har en fortid i den greske klubben.

I 2011 gikk altså turen videre til Trysil for Traoré, som bidro med ti scoringer i sin første sesong i norsk fotball. I 2013 ble svensken gitt kapteinsansvaret i Nybergsund, og spilte også midtstopper for første gang i sin karriere dette året. Det ble imidlertid Traorés siste sesong i "Sundet." I 2014 gikk han videre til Asker, hvor han fortsatt er i dag.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget