trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Bjarne Ingebretsen

01 januar 2018, 16:42
100 profiler: Bjarne Ingebretsen Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Den anvendelige spilleren ble en viktig og populær mann i sine tre sesonger for klubben.

 

Bjarne Kortgaard Ingebretsen

Kamper: 70

Mål: 2

Ingebretsens første seniorklubb var Lyn, og han ankom hovedstadsklubben fra moderklubben Mjøndalen som et av Norges største talenter. Unggutten slet mye med skader under oppholdet i Lyn, og ble aldri en etablert førstelagsspiller for den daværende Tippeliga-klubben. Etter et låneopphold hos KIL i 2007 hvor det ble magert med spill for førstelaget, falt valget på Nybergsund året etter.

Den anvendelige spilleren viste seg raskt som en viktig spiller i Nybergsund-drakta, og ble i Sundet omskolert til venstre back med stort hell. Etter 2008-sesongen avsluttet Ingebretsen kontrakten med Lyn, og ble Nybergsund-spiller på permanent basis. Ingebretsen signerte for ytterligere to sesonger, og ble i denne perioden en lederskikkelse i laget og en favoritt blant supporterne. I likhet med tidligere omtalte Connor Tobin, ble også Ingebretsen tilkjent sin egen supportsang av Sundets supportere.

Etter 2010-sesongen var Nybergsund-oppholdet ferdig for Ingebretsen. Den anvendelige spilleren vendte tilbake til røttene i Mjøndalen som spiller, og fikk ta del i den eventyrlige oppturen som bruntrøyene opplevde. Skadene innhentet etter hvert Ingebretsen, og han la etter 2014-sesongen skoene på hylla og gikk inn i klubbens trenerteam.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget