trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Juan Manuel Cordero Santana

02 januar 2018, 21:03
100 profiler: Juan Manuel Cordero Santana Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Den moderne backen Juan Manuel Cordero Santana var en viktig bidragsyter mens han var i Nybergsund.

Juan Manuel Cordero Santana

Kamper: 75
Mål: 3
Posisjon: Forsvar
Nasjonalitet: Spania

Juan Manuel Cordero Santana ankom Nybergsund i 2014, og var opprinnelig vant med å spille midtstopper. I Trysil-klubben ble han imidlertid omskolert til venstreback, som gjorde at han fikk utnyttet sin hurtighet og offensive teft bedre. Den nye posisjonen ble en suksess for spanjolen, som til sammen spilte 75 kamper i blått og hvitt i tillegg til at han noterte seg for tre nettkjenninger.

I løpet av sin tid i Nybergsund tilbragte Cordero også mye tid med lagkameratene Alexander Garcia, Diego Ayala Santacruz og Daniel Rojas, hvor han bodde sammen med de to førstnevnte mens Rojas hadde bolig et steinkast unna dem. I tillegg ble også Marielle Faldmo omtalt som en del av "familien."

Cordero skapte store overskrifter da han foran 2017-sesongen meldte overgang til Hedmark-rival HamKam. Spanjolen uttalte imidlertid at det ikke var noen dramatikk ved avgjørelsen, og at han var takknemlig for alt han hadde fått være med på i klubben.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget